Musikteamet

Musikloftet tilbyder en stor diversitet af musikgenrer. Musikteamet af voksne er uddannede og med stor musisk erfaring. Sammen har de fokus på fællesskab og udviklingsprocesser i de holdtilbud der udbydes. 

 
Sang & kor
Sammenspil og dans
Elektronisk musik & lydkunst

Musikloftet

Claus

CAND. MUSICAE V. RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM

Hovedinstrument: Trompet/Flygelhorn
Bi-instrumenter: klaver, bas, guitar, trommer, percussion

Claus har spillet musik i et væld af former - jazz, rock, hiphop, free jazz og al mulig andet blandt i grupper som Hess is More, Penelope Isles, Efterklang og med musikere som Marie Key, Anders Trentemøller, Kresten Osgood, John Tchicai og mange andre.

Claus arbejder mest med og underviser i sammenspil inden for alle genrer, rock, pop, eksperimenterende musik, impro, jazz med mere, men er du interesseret i hørelære og improvisation, så kan han også hjælpe dig videre med det.

Amanda

KANDIDAT I MUSIKTERAPI fra AAU & KIRKESANGER/KORLEDER 

HovedInstrumenter: Sang og klaver
Andet: Kor, sammenspil og bevægelse

Amanda har især erfaring med at arbejde med krop og stemme, primært som sanger, men også i forskellige teatersammenhænge. Hun er åben over for næsten alle genrer, og vild med at improvisere.

På Musikloftet tilbyder Amanda sang, kor og sammenspil, og på alle hold er dét at lytte og bruge kroppen i centrum. Det vigtigste for Amanda er at være med til at få de unges ideer til at blive virkelighed.


Anne Marie

MASTER OF MUSIC PERFORMANCE (sangskrivning) - HKU UTRECHTS CONSERVATORIUM & KIRKESANGER/KORLEDER
Instrumenter: Sang, kor, musikproduktion & dans

Anne Marie er komponist og sangskriver. 

På Musikloftet tilbyder hun forløb i klaver, sang og kor, og særligt elsker hun at se idéerne spire i Musikværkstedet, hvor man kan skrive, arrangere og producere sine egne sange. Alle musikgenrer er velkomne, og man behøver ikke at have spillet musik før for at være med.

Hvis man kan lide at bevæge sig, kan man desuden komme forbi til en danseworkshop, hvor man kan lære forskellige koreografier og prøve kræfter med at sammensætte dansetrinene til egen koreografi.

Morten

CAND. MUSICAE (MUSIC CREATION) - RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM

Instrument: Mikrofoner, højttalere og elektronisk musikproduktion


Morten er kunstner og komponist. Mortens speciale er lydkunst, og det betyder, at han arbejder med lyd og lytning som en rummelig, social og materialistisk form.

På Musikloftet tilbyder Morten forløb med lydkunst og eksperimenterende musik, hvor man ved hjælp af forskellige teknikker kan åbne ørene for nye lyde, og (op)finde sjove og anderledes måder at lave musik på.

Det kan eksempelvis være at bygge egne instrumenter og mikrofoner, at optage lyde fra vores omgivelser og lave dem til musik, at lave Remix af sange fra Youtube, at producere en podcast eller at lave en lyd-installation ligesom På Trappen.

Jacob

RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM

Hovedinstrument: Trommer og percussion

Jacob har i mange år arbejdet professionelt som udøvende musiker og musikpædagog. Jacob har blandt andet spillet og indspillet med kunstnere som Lars H.U.G, Nina Forsberg (ONE TWO), Kenn Lending BB samt mange flere.
Jacob har bevæget sig i mange musikalske genrer på alle niveauer, hvilket han betragter som en stor fordel i forhold til at arbejde pædagogisk og videreformidle sin viden og kunnen som trommeslager og musiker.

Ditte

BA/KA I MUSIKVIDENSKAB, Københavns universitet

Hovedinstrument: Guitar, klaver og sang.

Ditte udbyder holdene sammenspil og sangskrivning i Musikloftet.
I sin tilgang til fagene trækker hun på egen erfaring som udøvende musiker indenfor rock/indie genren og har desuden egen personlig erfaring med sangskrivning. "Det er i Musikloftet mit ønske at skubbe næste generation af musikere i gang, på vej og give blod på tanden. Du skal som kunster/musiker have en oplevelse af, at din tilgang til musik fortjener at blive til og værnet om. Dine ideer kan realiseres med vilje, kærlighed og mod.

Mathias

KANDIT I MUSIKVIDENSKAB, KU
Hovedinstrument: Guitar og sang.
Bi-instrumenter: Klaver, Bas, trommer og kor.

Mathias har haft en guitar om halsen de sidste 10 år hvor han sammen med sit band har spillet op til dans rundt omkring i Danmark. De sidste par år har Mathias været glad for at synge og dirigere kor.
Hvad enten du er til sammenspil eller har lyst til at synge kor med vennerne, så kan du altid tage fat i Mathias.

Johanne

Hovedinstrument: Dans og bevægelse

Johanne har dyrket dans og bevægelse i mange år, indenfor mange forskellige genre. johanne har arbejdet som danselærer flere år i KKFO. Holdene har været et stort mix af danserutiner, teaterøvelser og yoga, men udgangspunktet er holdets egne ønsker.

David

BACHELOR I MUSIK - PLYMOUTH UNIVERSITY

Hovedinstrument: Guitar, bas og sammenspil
Bi-instrumenter: Fokus på både improvisation/Jamming og sangskrivning.

David har været musikmedarbejder i FCIC i 6 år, hvor han hjælper medlemmerne med at spille sammen på deres forskellige instrumenter, udvikle deres sangskrivning og forberede dem til at kunne optræde live på en scene.

David har desuden spillet i flere bands i de sidste 15 år i både Danmark, England og Nordirland.