Om Musikloftet

Musikloftets er et klubtilbud, hvor musikken er rammen for fællesskabet. En klub, hvor der er fokus på sociale relationer, fællesskaber og dygtiggørelse igennem musiske tilbud. Musikloftet understøtter og skaber muligheder for udvikling for alle vores junior- og ungdomsklubmedlemmer inden for forskellige musikgenrer.

Klubben har 3 fuldt udstyrede musikrum, en sal, en cafe med scene til koncerter, et musikværksted til elektronisk musik og Ekkokammeret; et rum til lydkunst. 

Medarbejdere

Musikteamet deler alle en dyb passion for musikken og musiklivet, og de dækker en bred vifte af stilarter og tilgange: rock, pop, jazz, improvisation, kor, elektronisk musik, lydkunst, eksperimenterende musik, dans, sangskrivning, musikproduktion og meget mere. Hver især kommer medarbejderne med professionel erfaring fra musikken og de brænder for fællesskabet der skabes i øvelokalet, på scenen og i musikstudiet.

Se de unges klubmedlemmers portrætter af medarbejderne herunder og klik på billedet for at vide mere:

Tilmelding og betaling

Indmeldelse i Fritidscentrets fritids- og juniorklubber gøres via Københavns Kommune.

Fritidsklub
Musikloftet er en del af FCIC (Fritiscenter Christianshavn og Indre by), og derfor skal man være indmeldt i vores klubsystem.
Husk at skrive, hvilken skole eller klub I ønsker at blive skrevet op til i bemærkninger.

Ungdomsklub
Klik på "Find Fritidscenter," søg på bydel: "Indel by" og vælg Fritidscenter Christianshavn og Indre by (det gælder både for Indre by og Christianshavn).
Børn og unge bosiddende uden for Københavns Kommune, som ønsker at melde sig ind i fritidscentret skal henvende sig direkte til pladsanvisningen på pladsanvisning@buf.kk.dk eller ringe til 70 25 06 60 for at få hjælp til opskrivning.

OBS: Når I har indsendt indmeldelsen skal denne først godkendes, derefter modtager I et tilbud, der sendes til forældrenes e-boks. Dette tilbud skal accepteres, før jeres barn har fået en klubplads (klik på linket i mailen).

Oplever I problemer, kan I kontakte os på: 21 12 55 77 eller via formularen nedenfor på vores mail: musikloftet@fcibch.dk
Send os en mail