Anne Marie Roel Messerschmidt

MASTER IN MUSIC PERFORMANCE - HKU UTRECHTS CONSERVATORIUM & KIRKESANGER/KORLEDER

Instrument: Sang, kor, musikproduktion/sangskrivning, klaver & dans


 
SANGSKRIVNING & Musikproduktion
Sang og KOR
Dance mix og klaver

Musikproduktion & sampling

Har du en sangskriver eller musikproducer gemt i maven?

På dette hold bliver du introduceret til Logic, og du vil lære at anvende de basale redskaber: compressor, EQ, reverb osv.  

Vi ser på, hvordan man opbygger musikproduktioner og kommer derfor også ind på sangskrivning og basal melodi- og akkordlære. Vi kommer til at arbejde med lige præcis de genrer, du har lyst til!

Vi kan afsætte tid til at optage vokal osv. efter behov. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og klar på at hoppe i det kreative arbejdstøj!


Sang

Få gang i sangmusklerne hver tirsdag, når du inviteres til sang hos Anne Marie. Du behøver ikke at have sunget før eller at kunne læse noder, men du vil med tiden lære at holde din egen stemme og synge flerstemmigt.

Vi synger alt lige fra popsange til korsatser, men tager udgangspunkt i, hvad du og dine venner har lyst til.

I løbet af forløbet vil vi prøve kræfter med basal nodelæsning, solfa, flow, circle song og frasering alt efter ønske og behov.

Du kan komme alene eller sammen med (en) ven(ner).

Dance mix

Kom og vær med, når vi sammen kaster os ud i alle de måder, vi kan bruge vores kroppe på gennem dans og bevægelse.

Vi skal dyrke dans inden for forskellige stilarter (alt fra contemporary til TikTok), lære koreografier (danserutiner) og prøve kræfter med at skabe vores helt eget kreative udtryk. Der er mulighed for at du og dine dansekammerater selv tager den kreative hat på og skaber jeres egne koreografier. Vi vil også gå på opdagelse inden for forskellige genrer og bevægelsesformer - fx yoga, breakdance og improvisation.

Alle er velkomne uanset niveau.


KOR

Til kor sætter vi gang i stemmen og kroppen, så vi er klar til at sætte stemmen fri og synge sammen. Vi øver os i at bruge krop og støtte, når vi synger, så det bliver rart og nemmere at styre. Vi kommer til at arbejde med flerstemmighed, så vi lærer at holde vores egen stemme. Med tiden lytter vi mere til hinandens stemmer, og skaber en samlet klang i koret. Sangene kommer til at ligge inden for genrerne pop/rock/soul og måske nogle danske højskolesange.

Klaverhold

På Musikloftets klaverhold tager vi både afsæt i sange, som holdets deltagere ønsker at prøve kræfter med, og dykker desuden ned i forskellige klassiske og rytmiske satser.
Her vil du få styr på basal node- og akkordlære, rytmelæsning og derudover få et fortroligt forhold til fingersætning og at spille melodi og akkorder samtidig.
Målet er, at du som deltagende føler dig rustet til at spille hele stykker med både højre og venstre hånd.