Anne Marie R. Messerschmidt

MASTER IN MUSIC PERFORMANCE - HKU UTRECHTS CONSERVATORIUM

Instrument: Sang, kor, musikproduktion & dans


 
Musikproduktion & sampling
Sanghold for alle
kreativ dans & bevægelse

Musikproduktion & sampling

Har du en sangskriver eller musikproducer gemt i maven?

På dette hold bliver du introduceret til Logic, og du vil lære at anvende de basale redskaber: compressor, EQ, reverb osv.  

Vi ser på, hvordan man opbygger musikproduktioner og kommer derfor også ind på sangskrivning og basal melodi- og akkordlære. Vi kommer til at arbejde med lige præcis de genrer, du har lyst til!

En del af forløbet vil tage udgangspunkt i “sampling”, hvor vi sammen vil tage på ¨soundwalk¨ og optage lyde, som kan bruges til at spice vores produktioner op.  

Vi kan afsætte tid til at optage vokal osv. efter behov. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og klar på at hoppe i det kreative arbejdstøj!

Tid: Torsdage, 1,5 time pr. hold kl. 17.00-18.30 eller 19.00-20.30


Sanghold

Få gang i sangmusklerne hver tirsdag, når du inviteres til sang hos Anne Marie. Du behøver ikke at have sunget før eller at kunne læse noder, men du vil med tiden lære at holde din egen stemme og synge flerstemmigt.

Vi synger alt lige fra popsange til korsatser, men tager udgangspunkt i, hvad du og dine venner har lyst til.

I løbet af forløbet vil vi prøve kræfter med basal nodelæsning, solfa, flow, circle song og frasering alt efter ønske og behov.

Har du og dine kammerater allerede erfaring med at synge flerstemmigt, er der mulighed for at oprette mindre hold for “de øvede”.

Tid: Tirsdage, 1 time pr. hold - flere tider.


Kreativ dans & bevægelse

Kom og vær med, når vi sammen kaster os ud i alle de måder, vi kan bruge vores kroppe på gennem dans og bevægelse.

Vi skal dyrke dans inden for forskellige stilarter (alt fra contemporary til TikTok), lære koreografier (danserutiner) og prøve kræfter med at skabe vores helt eget kreative udtryk. Der er mulighed for at du og dine dansekammerater selv tager den kreative hat på og skaber jeres egne koreografier. Vi vil også gå på opdagelse inden for andre bevægelsesformer - fx yoga, teaterøvelser og improvisation.

Så hvis du er klar på at lære din krop bedre at kende, så er dette holdet for dig. Alle er velkomne uanset niveau.

Tid: Onsdage, 1,5 time pr. hold kl. 19.00-20.30