Amanda Haar

KANDIDAT I MUSIKTERAPI fra AAU & KIRKESANGER/KORLEDER 

HovedInstrumenter: Sang og klaver
Andet: Kor, sammenspil og bevægelse.
 
Kor med Amanda
Stemme og sang
Sammenspil

Kor med Amanda

Til kor sætter vi gang i stemmen og kroppen, så vi er klar til at sætte stemmen fri og synge sammen. Vi øver os i at bruge krop og støtte, når vi synger, så det bliver rart og nemmere at styre. Vi kommer til at arbejde med flerstemmighed, så vi lærer at holde vores egen stemme. Med tiden lytter vi mere til hinandens stemmer, og skaber en samlet klang i koret. Sangene kommer til at ligge inden for genrerne pop/rock/soul og måske nogle danske højskolesange.

Onsdage, 1 time pr. hold kl. 15.00-16.00 eller kl. 16.30-17.30


Stemme og sang

Det eneste, det kræver at være med her, er, at du har lyst til at bruge din stemme på nye måder. Vi kommer til at udforske vores stemmer og prøve en masse forskellige lyde af. Hvilke lyde er egentlig pæne og grimme og hvorfor? Vi finder frem til spændende måder at synge på og skaber vores egne versioner af de sange, vi arbejder med. Hvis du har en sang, du gerne vil prøve at synge, kan du også tage den med. Stemmerne varmes grundigt op, så vi kan nyde at synge, uden at det bliver anstrengende. Vi skaber et trygt rum sammen, hvor vi kan begynde at øve os i at synge for hinanden.

Tid: Torsdage, 1,5 time pr. hold kl. 15.00-16.30 eller kl. 17.00-18.30


Sammenspil

På dette hold har du mulighed for at spille musik sammen med andre, også hvis du ikke har prøvet at spille et instrument før. Hvis du allerede spiller et instrument, har du måske lyst til at prøve at improvisere eller prøve kræfter med andre instrumenter.

Holdet er for alle, der har lyst til at prøve at spille trommer, klaver, bas, guitar, percussion, synge eller måske noget helt syvende. Vi kommer til at bytte instrumenter, øve os i at lytte til hinanden og improvisere og lære at spille sammen, så det lyder rigtig fedt. Amanda kommer med numre, vi kan spille, men kom også meget gerne selv med forslag.

Tid: Tirsdage, 1 time pr. hold